Alarko Kombi 60 Lambası Arızası ve Çözüm Yolları

Alarko Kombi  60 Lambası yanıp sönüyor.  Alarko Serena model kombilerde 60 ledi yanıp sönüyor ise, arızanın meydana gelme nedenine  sirkülasyon  problemi diyebiliriz.

Bursa’da Alarko kombi arızalarının tamiri için hızlı, hesaplı ve güvenilir servis PETEM‘i tercih edebilirsiniz. Alarko kombi arızasının tamiri için hemen arayabilirsiniz, uzman teknisyenlerimiz ile sorunun nedenini bir an önce tespit ederek çözüme kavuşturalım.

PETEM Kombi Servisi
0545 360 66 16
0224 361 63 68

kombi servis garantisi

Alarko Serena model kombilerde su sirkülasyonu sağlanmadığı zaman kombi panelinde 60 ledi yanıp sönmeye başlar.

Alarko 60 Arızasında Kullanıcının Yapabilecekleri;

  • Öncelikle kalorifer peteklerinin vanalarına ve kombinin altındaki kalorifer  tesisat vanalarına bakın. Vanalar kapalı ise bu sebeple su sirkülasyonu gerçekleşemiyordur. Vanaları açınız.
  • Vanalar açık ise tesisatta  aşırı hava olabilir, peteklerin hava alma yerlerinden havalarını alınız.
  • Kombiyi resetlemeyi deneyiniz.

Sorunda düzelme olmaz ise tesisat tıkalı olabilir, pompada sorun olabilir, filtre tıkanmış olabilir, ana eşanjörde kireçlenme veya tıkanma olabilir. Servis çağırmanızı tavsiye ederiz. Alarko Kombi  60 arızasının tamiri için hızlı, hesaplı ve güvenilir servis PETEMi arayabilirsiniz.

Güvenilir, Tecrübeli Servis
Çalışanlarımız gerekli teknik bilgiye sahip olduğu gibi genel nezaket ve müşteri ziyaret kuralları konusunda da bilinçlidir.

Garantili Servis
Yapılan işçilik ve değiştirilen parçalar tarafımızdan 1 yıl garantilidir. Bu sayede müşteri mağduriyeti yaşanmaz.

Randevulu Servis
İstediğiniz gün ve saatte servis vererek kombinizin bakımını veya tamirini gerçekleştirebiliriz.

Her zaman Ulaşılabilir ve  Danışılabilir Servis
Servis hizmeti vermekle kalmıyor, hizmet verdiğimiz cihazlarınızla ilgili kullanım veya öğrenmek istediğiniz bilgilerle ilgili sorularınızı da memnuniyetle yanıtlıyoruz. Arayabilir veya WhatsApp hattımızdan danışabilirsiniz.