Vessen Kombi A01 Arızası ve Çözümü

vessen kombi
Vessen Kombi

Vessen Kombi A01 arızası ve çözümü hakkındaki yazınızı siz Vessen kombi kullanıcıları için hazırladık. Vessen kombi A01 hatası ne anlama gelir? Vessen kombi A01 nedir? Vessen kombi A01 arızası nasıl çözülür? Vessen kombi ekranında A01 yazıyor, ne yapmalıyım diye soruyorsanız yazımızı okumaya devam edebilirisiniz.

Vessen kombi ekranında A01 hata kodu veriyor ise bunun nedenine kısaca ateşleme hatası diyebiliriz.

Bursa’da Vessen kombi arızalarının tamiri için hızlı, hesaplı ve güvenilir servis PETEM‘i tercih edebilirsiniz. Vessedn kombi arızasının tamiri için hemen arayın. Uzman teknisyenlerimiz ile sorunun nedenini bir an önce tespit ederek çözüme kavuşturalım.

PETEM Kombi Servisi
0545 360 66 16
0224 361 63 68

kombi servis garantisi

Vessen A01 Arıza Kodu Nedir

Başarısız ateşleme anlamına gelmektedir. Bu arıza durumunda öncelikle dairenizde gaz olduğundan ve Vessen kombinize gaz geldiğinden emin olmak adına gaz vanalarını kontrol etmelisiniz. Gaz vanalarının kapalı olduğu durumlarda açık konuma getirmelisiniz. Gaz vanaları açık olmasına karşın sorun devam etmekte ise Vessen kombiyi kapatıp birkaç saniye sonra yeniden açın yani resetleyin. Resetleme işlemini de sorun düzelmediği sürece birkaç kez tekrar edebilirsiniz. Uygulama sonrasında sorun hala devam etmekte ise bu durumda; elektronik kartta, iyonizasyon ateşleme elektrotlarında veya gaz valfinde sorun olabilmektedir. Tespit ve çözüm için servisi aramanız gerekir.

PETEM olarak, yaygın servis ağımız ve profesyonel teknisyenlerimiz ile kombi servis hizmetleri vermekteyiz. Uygun fiyatlı ve garantili servis için bizi arayabilir. WhatsApp hattımızdan teknik destek alabilir, servis talebinde bulunabilirsiniz.

Güvenilir, Tecrübeli Servis
Çalışanlarımız gerekli teknik bilgiye sahip olduğu gibi genel nezaket ve müşteri ziyaret kuralları konusunda da bilinçlidir.

Garantili Servis
Yapılan işçilik ve değiştirilen parçalar tarafımızdan 1 yıl garantilidir.
Servis ve parça değişimi kayıt altına alınır bu sayede müşteri mağduriyeti yaşanmaz.

Randevulu Servis
İstediğiniz gün ve saatte servis vererek kombinizin bakımını veya tamirini gerçekleştirebiliriz.

Her zaman Ulaşılabilir ve  Danışılabilir Servis
Servis hizmeti vermekle kalmıyor, hizmet verdiğimiz cihazlarınızla ilgili kullanım veya öğrenmek istediğiniz bilgilerle ilgili sorularınızı da memnuniyetle yanıtlıyoruz. Arayabilir veya WhatsApp hattımızdan danışabilirsiniz.